31 Temmuz 2012 Salı

Makyaj Günlüğü: Makyaj Günlüğü 3. Yaşını MAC ile Kutluyor !

Makyaj Günlüğü: Makyaj Günlüğü 3. Yaşını MAC ile Kutluyor !:      Makyaj Günlüğü'nün 3. yaşgünü kutlamaları hepimizin sevdiği MAC Cosmetics sponsorluğunda bir yarışma ile devam ediyor.      Yaşa...

Essence-Highlighter


      I LOVE RUNAWAY-HIGHLIGHTER

Bu sıcak günden herkese  Merhaba! 
Dün eski bir arkadasımla buluştum ve bana bu bahsedicegim highligher'ı önerdi.Güzel sohbetin ardından hemenn Gratis'e gittik ve aldım. 


                    

Fiyatı gayet uygun 9 civarı olması lazım. Essense ürünü. I Love Runaway adlı bu highlighter'ı kaşımızın hizasına ve tam gözpınarımıza yakın yere hafifce sürüp dagıtıyoruz ve hafif bir parlaklık veriyor. İsterseniz göz altına da sürülebilir eger hafif parıltıdan hoşlanıyorsanız. Ben daha göz altımda denemedim ama gece dısarı cıkarken yada gündüz bile belki sürülebilir cünkü öyle cok fazla parlak bir ışıltı vermiyor.

Kullanımı kolay,arkadan cevirmeli ve fırcası cok yumusak. sürdükten sonra elimle dagıttıgımda cok 
cabuk dagıldı ve toparlanma yapmadı. Bu fiyata güzel bir ürün. İlgilenen varsa deneyin derim;)       
                          

Bu da elimde sizin görmeniz için sürülmüş hali... Cok belli olmadıgı icin flashla cekmek zorunda kaldım.
              

30 Temmuz 2012 Pazartesi

Gelinlik provam ve ayakkabılarımmmm:)

Bugün gelinlik provam var:)

Tarih yaklastı...24 Agustos'a cok az kaldı... Ve son provam icin gelinlikcime gidicem bugun.                             İnsan gelinligi giydigi zaman cıkarmak istemiyor aslında ben gelinlik,dügün vs. bu tarz şeylere cok da haz etmeyen biriydim ama o gelinligi giydigim an degisti hersey:))) Bir de sevgili gelinlikçimin de etkisi var. O kapıdan girdigim an Gelin hanım diye seslenip beni moda sokmaları,prenses gibi hissettirmeye çalısmaları cok güzeldi.
Bugün ayakkabılarımla son provam alınıcak. Ayakkabılarım pembe:) evet hemde baya Neon bir pembe. fosforlu. Bana da bu yakısrdı zaten. Hep arkadaslarım sorardı sen nasıl bi gelin olucaksın acaba diye:)) Üniversite zamanlarım cok cılgın gectiği için. Fosforlu pembe bi ayakkabı da bana gayet uygun oldu o yüzden:) topuk kısımları da pembe olsaydı daha iyiydi ama bu renk zaten zor buldum hemen görünce aldım.
Daha sonra ayaklarım o kadar fotograf çekiminden ve ayakta kalmaktan yoruldugu an da cıkarıcam, ve bu sandaletlerimi giyicem. Çünkü gecenin sonu en eğlenceli zamanıdır ve ben acıyan ayaklarla oturamammm:) Bu cici sandaletlerimi de Hotiç indirimden aldım.



İşte böyle.....
Herkese kocamanm sevgiler...






Yaz çekilisi

Bu güzel ürünler tam yaz için secilmis.siz de sansınızı deneyin derimmm...


http://www.pinkthingsel.com/2012/07/giveawaycacharel-parfumcappertone.html

27 Temmuz 2012 Cuma

Solait Bronzlaştırıcı Krem

Bugün size otobronzan bir kremden bahsedecegim.Güneşlenmeden hafif bir bronzluk hoş bir görünüm veriyor. Ben günese cıkmayı çok sevmiyorum ayrıca cildim hassas oldugu için cok da iyi gelmiyor güneşlenmek.-ki deniz olmayan bir şehirde oldugum icin de havuzlar haric cok güneslenme fırsatım da yok zaten.
Solait markalı bu ürün İngiltere’den Watsons icin ithal edilmiş ve yapısı jel şeklinde. Bu da sürülmesini oldukça kolaylaştırıyor. Cildi hafif yaglı kişilere jel yapısı daha uygun ama eger cildiniz kuruysa krem olanı da mevcut. Onu da tercih edebilirsiniz. Magazada caısan arkadas da farklı bir kullanım yolundan bahsetti. Kendisi öyle kullanıyormus. Normal bir nemlendirici ile bu jeli karıstırarak. Bu daha kolay sürülmesini, hem de nemlendrme özelliginin artmasını saglıyormus. Denedim,her seferinde karıstırmaya üşendigim icin direk sürmeye devam ettim.  Yaklasık 1 aydır kullanıyorum ve ben memnun kaldım. Tabiî ki her duştan sonra sürmüyorum. İhtiyacım oldugunda ya da etek,şort giyicegim zaman 1-2 gün sürmem yeterli oluyor. Ertesi güne hafif bir bronzluk ile uyanıyorsunuz :) Bu da beni mutlu ediyor. Yanız sürerken dikkat etmek gerek, bütün otobronzanlar icin gecerli. İyice dagıtarak sürmemiz ve bikac dakika cildimizin emmesini sağlamak yeterli. Ayrıca yüze de uygulanabiliyor. Tabiî ki sürekli uygulamak belki saglıklı degildir ama bacaklarınız bembeyazsa zaman zaman  hayat kurtarıcı olabiliyor. Ve hos bir görünüm sağlıyor.


Görüldügü üzere ben kutunun yarısını getirdim:) 
Umarım ilgilenenler icin bir fikir olur.Sevgilerrr….:) 

26 Temmuz 2012 Perşembe

 Nestle After Eight

Hep kozmetik,moda ve alışveriş mi mutlu eder bizi? Tabiki hayır: en azından kısmen hayır:)
Çikolata bir tutkudur benim için. Çok severim. Alerji diyeti yaptığım geçen sene 3 ay boyunca ağzıma şeker içeren hiçbirşey alamayıp depresyonun sınırlarını zorlamam benim gayet de çikolata sayesinde serotonin yani mutluluk hormonu salgıladığımın bir göstergesi. Direk mutlu oluyorum:)


 Bu fotograftaki çikolata da geçen sene keşfettigim bi güzelik. İncecik ve içi nane dolgulu. Herşeyden öce paketi çok şık. Ve bir tane yedikten sonra, tüm kutuyu bitirmenize kadar gidebilen,garip istek sunan bir çikolata. Özellikle kahvenin yanında süper gider. Ama maalesef anlamadıgım bir nedenle Türkiye'de bulmak çok zor. Bu kalite ve fiyata ürün çeşidi olan yerlerde bile yok..İstanbul'da birkaç yerde avr ama ben burda bulamıyorum. Bu ara yurtdışından gelicek olan kimse de yok. E ben de çareyi bu güzel steden sipariş vermekte buldum.
http://www.cikolatasepeti.com/

Bi çikolataya bu kadar para verilir mi demeyin:) Eger ben gibi hastasıysanız ki bu tadı denerseniz eminim anlarsınız:))


22 Temmuz 2012 Pazar

Maske

         Yves Rocher, çoğu ürününü severek kullandıgım bir  marka. The Body Shop ile kıyaslamam ama kendi standartlarında değerlendirirsek gayet kaliteli ürünler sunuyor bize.
Bugüne kadar şampuanından parfümüne kreminden duş jeli ve renkli kozmetigine kadar çoğu ürününü denedim.

        Maskelerine geçmeden önce bu markanın en cok tuttuğum ürünü makyaj temizleyicisi oldu.Clinique'den sonra  uzun süre Neutrogena göz makyaj temizleyicisi kullandım fakat kirpik diplerimde mutlaka kalıntı kalıyordu ve kirpiklerimi temizlerken hergün mutlaka 1-2 kirpik pamukta kalıyordu. Yves Rocher da bu sıkıntılar olmadı. Ben memnun kaldım. Sanırım uzun süre buna devam edicem.
  
Yves Rocher/Peeling




         Gelelim maskelerine, bu yanda gördügünüz kayısı özü içeren maske siyah noktalar ıve ölü hücreyi ciltten arındırmayı vaad ediyor. Gercekten de işe yarıyor. İçindeki partiküller biraz iri ve sert yani kullandıgım diger peelingler gibi yüzümde ovalarken eriyip gitmiyor. Ama bu bi sıkıntı mı? Bence degil.Sanırım 1bucuk    yıldır devam ettigim bir ürün.Tavsiye ederim...





Yves Rocher/Masque

     
       Ve  az önce sitesinde gezerken yeni bir maskesi dikkatimi,nar özlü ışıltı veren temizleyici maske. Kullananınız var mı bilmiyorum ama ben cidden merak ettim hemen bu hafta ici gidip denemeyi düsünüyorum. Kayısılı peelingim de bitmişti 2sini bir alıcam sanırım;)





                                   Herkese güzel bir hafta olsun...

21 Temmuz 2012 Cumartesi

One millon Thank you!:)

bi teşşekkür mü hakettiniz:? ama teşekkür eden yok.hmm bu siteye girip biraz eğlenebilrsiniz ozaman ben cok seviyorum :)))) arada bir de nefes alıp devam ediyolar eheheh:))) siteye girip PLAY'e basın, cok şirinler.

http://onemillionthankyou.com/

20 Temmuz 2012 Cuma

Gratis Alısverisi:)





Gratis'ten alışveriş yapmayı seviyorum ve her gittiğimde kendimi tutamıyorum malesef...:)
Malum gecenlerde 3. yıldönümleri oldugundan dolayı indirimleri vardı ve bu indirimden yararlanmamak da ayıp olurdu:)))
Hemen sürekli kullandıgım rimelimden aldım 24 liraya inmisti normalde 40-45 civarı olması lazım.cok güzel bi rimeldir tavsiye ederim.


                      
.






    Sonra Loreal farlarına yöneldim ama maalesef dogru düzgün renk kalmamıştı. Satıcı da The Balm'a yönlendirdi.Üstelik Them Balm'da %50 indirim vardı ve hep ilgimi çeken bi markaydı ama deneme fırsatı bulamamıştım.
Bende fırsat bu fırsattır diyiiip gördügünüz
 far setini aldım. Renkler cok cok güzel özellikle mor,siyah ve acık pembe tonu süpper.Görüntü kalitesi için üzgünüm... Fotograf makinam yanımda olmadıgı icin tlfla cekiyorum :/ ama renkler hafif simli ve cok güzel duruyor.




Allık da calısan kızların ısrarı üzerine secilmis bir renk. Onlar magaza olarak bu rengi cok seviyorlarmıs ki ben de pembe allık delisiyimdir. Şeftali yerine hafif pembe tonları daha cok yakıstırırım kendime.





 Derkennn bir de allıgımız oldu ve bir makyaj cantası hediye ettiler:) en cok buna sevindim sanırım :))))





Şimdilik bu kadarrr:)

Meraba.

hıhıım bu benim ilk yazım olucak.
Cok fırsat bulup yazabilecegimi düsünmüyorum  ama blogumun olması da hoş oldu sanki.
sevgiler saygılar efenim.