20 Şubat 2013 Çarşamba

Cildimiz yenilensin!

Biliyorsunuz ki cildimizi ölü derilerden arındırmak icin maske,peeling tarzı ürünler kullanmamız gerekiyor. Ama her önümüze gelen markanın maskeleri de yacildi tahris ediyor yada bir işe yaramıyor malesef...
Ben en son Nuxe'ün peelingini denedim. Şuana kadar kullandıgım en iyi cilt arındırıcı diyebilirim. İçinde gül özleri var. Fotografa görüldügü gibi minik tanecikler cilde masaj yaparken ölü derilerden kurtulmamızı sağlıyor. Ama bunu cildi tahriş etmeden yaptıgı icin ve cildime her yapısımdan sonra parlaklık verdigi icin ve misss gibi koktugu icin sanırım uzun süre vazgecmiyecegim bir ürün. Bu fiyata deger kesinlikle...



18 Şubat 2013 Pazartesi

biri beni durdursuuuuun!:)

Selamlar,
yeni bir site kesfettim,ev dekorasyonu icin.ve hepsini almak istiyorum burda gördüklerimin! Allahım su yastıkalara bi bakın!insan nasıl karar verir ki :/  
Evin olunca böyle oluyomus demekki. evine biseyler almak istiyosun daha cok. ama ben kendime de almak istiyorum. nolcak benim bu halim :S
Tık tık --> Apolenoa

Blog





15 Şubat 2013 Cuma

Claire's Alısverisi

Gecen hafta Ankara'ya gittigimde Claire's e de ugradım. Ne kadar rengarenk bir dükkan da olsa  normalde konseptinden dolayı  cok sık alısveris ettigim bir dükkan degil ama bazı ürünlerini seviyorum .Mesela ojeleri. İlk yesil ojemi bütün bu bilinen markalar cıkarmadan önce Claire'sden amıstım:) rujları da fena degil.

Bu gidisimde de hemen 2 oje aldım kendime dayanamayıp :) 2 tane sectim diyelim cünkü en az 5 tane alabilrdim o renkleri gördügümde ama sonra alıp sürmedigimicin kednimi tuttum :)
Pembe tam şeker pembesi. Normalde burda durdugundan daha güzel bir rengi var. Digeri de lacivert. Siyah gibi duruyor ilk bakısta. İçinde de cok hafif parıltılar var.
Bir diger aldıgım sey de vücut spreyi. Spreylerinin hepsi meyve kokulu. Biraz fazla yogun ve sekerli geldiler bana ama bu sarımsı rengi daha fresh bir koku sanki limon gibi ama biraz meyve gibi. Beni sıktıgımda mutlu etti :) Şehrinde Claire's olanlar deneyebilirler kesinlikle!
Sevgilerrrrrrrrr!

9 Şubat 2013 Cumartesi

İndirimden alınanlar Vol. II

Evett, indirimden alınanlar yazısına devam...

Öncelikle Ankara cıkartmasında Tunalı pasajından renklerine ve üstündeki kuş detayına bayıldıgım kazak :) hemde 10tl :)

Zara'daindirim devam ediyor, ama ben hiç birsey bulamadım. Bulduklarım hep islemeleri dökülmüs yada orası burası kaymıs bluzler oldu. Ben de bu kazagı buldum aradan ama sanırım indirimde degil. Cünkü etiketi turuncu degildi ama fiyatı fena degil. 49 tl. bu da arkadasımın hediyesi oldu bana :) sac örgüsünü cok seviyorum!



Ve bu yazıının son parcası daaa Stradivariustan aldıgım minik el cantam :) Aksam üstleri  yürüyüse yada dolasmaya cıktıgımda icine telefonumu ve kartlarımı atıp cıktıgım bu tazr cantaları seviyorum. I-pad cantası gibi dursa da degil:) Sevgili  Koca, Burhan Altıntop cantası diye espri de yapsaaaa vazgecmedigim parcalardan.Yine burda da pembe detayı beni cekti tabiki:) kazagımla da cok cici oldular sanki:) Fiyatı da 9.90tl  :)

Güneşli günler olsunnnnn :* Sevgiler......

4 Şubat 2013 Pazartesi

İndirimden alınanlar Vol I

Uzun bir aradan sonra yeniden merhabaaaa ^^
İşe bi süre ara verip tatile girince boş durmayıp biraz yazmaya karar verdim...
Hazır dönem tatiline girmişken biraz alışveriş iyidir dedim ve sizinle son dönemde aldıklarımı paylaşmak istedim.
Malum heryerde indirim var. Hatta bi cok yerde indirim bitti yada pek bişey kalmadı işte dün Mudo indiriminde karsıma cıkan bu siyah bluz- sweatshirt arası şeyi aldım.Pulları ve omuzundaki ince vatka detayı hosuma gitti.
Fiyatı da 59 tl den 19 tl'ye düşmüş ki bu fiyata gayet uygun bir parca. Ben kotumun üstüne denedim,cok da güzel durdu,salaş bir görüntüsü var, begenenler kacırmasın derim ;)