6 Mart 2013 Çarşamba

onlineeczanem Alısverisim

www.onlineeczanem.com dan daha önce bahsettim mi hatırlayamıyorum fakat bu,siteden yaptıgım 3. alısverisim.Ürünler Normal eczane fiyatlarının biraz daha altında yada aynı da olabiliyor. Kesinlikle güvenilir ve tavsiye ederim...
Ben Nuxe'ün bu yüz-vücut yıkama jelini zaten kullanıyordum fakat az kaldıgı icin ve kampanyası oldugu icin hemen aldım bir tane daha:) üstelik 400 ml. bitmek bilmiyor. Gerci artık eşim de kullanmaya basladı :) metroseksüel kocam yüzyıkama jeli kullanıyor :) üstelik kremime de ortak oldu! :) olsun bakımlı erkek iyidir. en azından deneyip o bile ''hmm gercekten güzelmis verdigin paraya deger'' dedigi icin daharahat alısveris yapoyorum artık heheh:))))






Bu ürün burda alısveris yaptıgım eczanede 55-60 rasıydı sanırım, ve bu kampanyadan ellerinde kalmamıstı. Ben siteden 45liraya aldım.


Bu gördügünüz Phyto'nun boyasını da eczanemden 40 liraya almıstım bu sefer burdan 34liraya aldım. Bu boyadan coook memnunum arkadaslar. Dogal bir boya oldugu icn saca asla zarar vermiyor.Eczacım kanser hastalarının bile kullandıgı bi boya oldugunu söyledi.icinde amonyak falan yok. ve gercekten boyarken asla rahatsız edici bir koku duymuyorsunuz. Bir de icnden portakallı bir bakım kremi cıkıyor kiiii süperrr! bu aksam tekrar boyıycam saclarımı:) rengi de aynen tuttu. bahar gelmeden sacımda bir degisiklik istiyordum secimimi bu renkten kullandım:)




100lira alısveris yapınca kargo parası ödemiyorsunuz. ben 100liraya tamamlamak icin deodorant aldım ki kargo parası yerine birsey almıs olayım diye.
Bir de bana Nuxe'ün bu mini cantasını yollamıslar,cok sevindim görünce :) hem de icinde bisürü testerla. en cok Nuxe ürünlerine ve LaRoche Posayin makyaj cıkarıcısına sevindim:)




2 Mart 2013 Cumartesi

yeni yeni çekilişlerrr

E-nsisters' süper bir cekilis hazırlamıs.Üstelik ürünlerine de kendin seciyorsun...Bu cekiliş bana cıksın diyorsanızzz  Tık Tık