19 Mayıs 2013 Pazar

Airbrush legs kullanan var mı?


Bu ürünü  cok merak ediyorum,acaba hiç kullananınız var mı??? deger mi ki bu fiyata bilemedim.bacaklarımda kılcal damarları kapatır mı ki acaba :o

12 Mayıs 2013 Pazar

Gratis Alışverişim

Gratis %50 indirim yapar da gitmemezlik olur mu?
İşte aldıkalrım.... (telefondan cektigimden dolayı renkler icin üzgünüm...)

Anneler günü için bekledigim Gratis indirimine sabahın köründe koştum hemennn:)  gerci yine de bazı ürünler bitmiş bile olsa ihtiyacım olan şeyleri aldım abartmaya da gerek yok diye telkin ettim kendimi :))
The Balm ürünlerini cok seviyorum. Daha önce far ve allıgını kullandığım icin bildigim ve severek kullandıgım bi marka. Paraben gibi seyler içermemesi ve tabiki tasarımlarının tatlılığı yüzünden hemen The Balm standına yöneldim ilk.
Göz üstüne parlaklık vermesi icin far almak istiyordum, çalısan arkadasın tavsiyesi üstüne bu kocaman şeyi aldım. Tam olarak far degil, pudra büyüklügünde ışıltı vermesini istediginiz yerlere sürüyorsunuz.elmacık kemigi,göz altı (cok hafif sürülebilir cünkü baya parlaklık veriyor) göz üstü,kaş altları göz pınarları gibi...heralde bi 3 yıl kullanırım diye düsünüyorum:)

Bu lip glossun rengi hosuma gitti diye aldım hafif dolgunluk da veriyorum üstülik 18 tlden 9tl ye düsmüstü.

Allıgım bitmek üzereydi ve şeftali tonunda bi allık istiyodum hemen Hot Mama sepete atıldı :) kalan son 2 üründü. Balm'ın en cok giden allıgı sanırım.


Şu kuyruklu göz makyajını cok seviyorum. Bunu da ya göz kalemi yada keçe uçlu eyeliner ile yapıyoum. Diger likit eyelinerlar pek bana göre degil. Bu yüzden Essence liner aldım bu sefer. Daha önce denememistim ama diger Essence ürünlerinden dolayı begenecegimi düsünüyorum.
Her zaman kullandıgım Taft spreyde indirim vardı hemen onu da attım sepete:)
Ve Benri pamuk tabiki. İndrimden kacmıycak bi ürün. Ama karesi kalmıstı ne farkeder diyip onu da aldım.
Ve bu kadar alısverise 58 lira  verdim sadece. Seni seviyorum Gratis! :)