30 Temmuz 2012 Pazartesi

Gelinlik provam ve ayakkabılarımmmm:)

Bugün gelinlik provam var:)

Tarih yaklastı...24 Agustos'a cok az kaldı... Ve son provam icin gelinlikcime gidicem bugun.                             İnsan gelinligi giydigi zaman cıkarmak istemiyor aslında ben gelinlik,dügün vs. bu tarz şeylere cok da haz etmeyen biriydim ama o gelinligi giydigim an degisti hersey:))) Bir de sevgili gelinlikçimin de etkisi var. O kapıdan girdigim an Gelin hanım diye seslenip beni moda sokmaları,prenses gibi hissettirmeye çalısmaları cok güzeldi.
Bugün ayakkabılarımla son provam alınıcak. Ayakkabılarım pembe:) evet hemde baya Neon bir pembe. fosforlu. Bana da bu yakısrdı zaten. Hep arkadaslarım sorardı sen nasıl bi gelin olucaksın acaba diye:)) Üniversite zamanlarım cok cılgın gectiği için. Fosforlu pembe bi ayakkabı da bana gayet uygun oldu o yüzden:) topuk kısımları da pembe olsaydı daha iyiydi ama bu renk zaten zor buldum hemen görünce aldım.
Daha sonra ayaklarım o kadar fotograf çekiminden ve ayakta kalmaktan yoruldugu an da cıkarıcam, ve bu sandaletlerimi giyicem. Çünkü gecenin sonu en eğlenceli zamanıdır ve ben acıyan ayaklarla oturamammm:) Bu cici sandaletlerimi de Hotiç indirimden aldım.



İşte böyle.....
Herkese kocamanm sevgiler...






2 yorum:

  1. sandaletinizi bende görüp çok beğenmiştim ama almamıştım. başka yerden aldım ona benzer. güle güle kullanın.
    http://uyuyanguzelfazi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim Fazi, sen de güle güle kullan:)

      Sil

Yorumlarınız beni mutlu ediyor:)