27 Temmuz 2012 Cuma

Solait Bronzlaştırıcı Krem

Bugün size otobronzan bir kremden bahsedecegim.Güneşlenmeden hafif bir bronzluk hoş bir görünüm veriyor. Ben günese cıkmayı çok sevmiyorum ayrıca cildim hassas oldugu için cok da iyi gelmiyor güneşlenmek.-ki deniz olmayan bir şehirde oldugum icin de havuzlar haric cok güneslenme fırsatım da yok zaten.
Solait markalı bu ürün İngiltere’den Watsons icin ithal edilmiş ve yapısı jel şeklinde. Bu da sürülmesini oldukça kolaylaştırıyor. Cildi hafif yaglı kişilere jel yapısı daha uygun ama eger cildiniz kuruysa krem olanı da mevcut. Onu da tercih edebilirsiniz. Magazada caısan arkadas da farklı bir kullanım yolundan bahsetti. Kendisi öyle kullanıyormus. Normal bir nemlendirici ile bu jeli karıstırarak. Bu daha kolay sürülmesini, hem de nemlendrme özelliginin artmasını saglıyormus. Denedim,her seferinde karıstırmaya üşendigim icin direk sürmeye devam ettim.  Yaklasık 1 aydır kullanıyorum ve ben memnun kaldım. Tabiî ki her duştan sonra sürmüyorum. İhtiyacım oldugunda ya da etek,şort giyicegim zaman 1-2 gün sürmem yeterli oluyor. Ertesi güne hafif bir bronzluk ile uyanıyorsunuz :) Bu da beni mutlu ediyor. Yanız sürerken dikkat etmek gerek, bütün otobronzanlar icin gecerli. İyice dagıtarak sürmemiz ve bikac dakika cildimizin emmesini sağlamak yeterli. Ayrıca yüze de uygulanabiliyor. Tabiî ki sürekli uygulamak belki saglıklı degildir ama bacaklarınız bembeyazsa zaman zaman  hayat kurtarıcı olabiliyor. Ve hos bir görünüm sağlıyor.


Görüldügü üzere ben kutunun yarısını getirdim:) 
Umarım ilgilenenler icin bir fikir olur.Sevgilerrr….:) 

5 yorum:

  1. Cnm benim bi bronzlaştırıcı maceram varki sorma :)) yazında iyice dağıtın demişsin ya hani ben ilk bronzlaştırıcı kulandığımda ki yaşım küçüktü sürdüğüm anda bronz renk verecek sandım.Sürüyorum sürüyorum bir şey yok.Neredeyse şişenin yarısına kadar sürdüm,tabii doğru düzgün dağıtmadan rast gele.Ertesi güne bir kalktım bütün ev abana gülüyor:))) her yerim zenci gibi ama benekli benekli hala gülerim:))iyi dağıtmak hakikaten çok önemli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha:)) benim de ilk kullanımlaım başarısız canım:) direk lekeli lekeli:) hatta eger unutup ellerini yıkamazsan da kına yakmıs gibi oluyor. Onu da yaşadm bizzat :)))

      Sil
  2. PEKİ NASIL ÇIKIYOR

    YanıtlaSil
  3. dün iki ürününü aldım solait in köpük ve jel olanını dünden beri deniyorum sürekli ama en küçük bir faydasını görmedim hiç etki etmedi acaba ben mi yanlış kullandım ?

    YanıtlaSil
  4. Belki daha yeni sürdügün icindir. birden bire kapkara olmuyosun zaten yavas yavas olan bir bronzluk...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız beni mutlu ediyor:)