12 Ağustos 2012 Pazar

15 yıl sonrası mim'i





Evet ilk MİMimizle baslayalım bakalım. Beni mimleyen sevgili biricit’e öpücükler.
Eglenceli bir mim olmus şahsen.
''Gözlerinizi kapatın ve 15 yıl sonrasını düşünün,kendinizi hayal edin, nerede olurdunuz, nasıl olurdunuz, neler yapardınız? ''
Şimdi bu yaz evleniyor olduğumu hesaba katarsak e 15 yılda İnşallah bi çocugumuz olur heralde gibi gib:) Çocuk bi 10 yaşında olurdu heralde. Çocuk kısmını geçiyorum zevkli kısımlarına gelelimmmm. Ben şu an 30 yaşında olup 22 falan gösterdiğime göre 45 oluca da 30 falan gösteririm heralde:) Saçlarımı değiştirirdim kesin. Hiç sabit kalamadılar. Gerci son 4 yıldır pek rengini ellemesem de. kesin ilerde hafiften sarısın olurum gibi bi his var içimde. Cildimize bakmaya devammm. Elimde kremlerle ayna karsında heheh:) Biraz kilo alırdım kesin. Ama bi türlü rejim yapamazdım spor da 3 gün yapar sıkılırdım kesin. Kıyafet tarzım degismezdi. Yine böyle kendim gibi giyinirdim, degisik bieyler bulurdum o zaman da. Muhtemelen tahammülü daha fazla biri olurdum zamanla:) Hafiften daha oturaklı olurdum. Mesela annemi kardesi alıp caybahsecine giderdik e  kendime ait bi arabam da olurdu canım o zaman. Yada arada arkadaşlar gelirdi balkon keyfi falan yapardık. Gelsin çaylar gitsin kahveler. hee aksamsa eger gelsin şaraplar da olabilrdii :)))
E tabi işi bırakırdım o zaman. T. zengin olucak ya ben de çaılmazdım tabi . hatta ufak bi butik bile açabilrdim kendime.
Evmizin bahçesi olurdu belki Hatta verandası :)) Missss.... T de evde kesin arkadaslaryla playstation oynamaya devam ederdi. Ben de kafamda meshur kocaman fiyonklu taçlarımla yeni yeni pasta börek icat eder onlara tattırırdım. Sonra da güzel olursa blogumda sizlerle paylaşırdım:) Acaba temizlik hastası olur muydum? Yok canımmm ne olucam.
Hee bi ihtimal daha var ama uzak bi ihtimal bu. Biraz zor. Yurtdısına giderdim mesela. Bİraz para biriktirip. T de gelirdi. Öyle günlük işlerde çalışıp kafamıza göre yaşardık.Sıkılınca hoppp başka ülke.Görmedigimiz yer kalmazdı.E çocuk da olmazdı tabi ozaman. Ona bakamzdık kesin gezmekten ülke ülke:)

Bi Işıl vardı zamanında arada kart atıyodu artık o da yok napıyo acaba yaban ellerde diye bahsederdi arkadaslar akrabalar falan:) Bne de kafamda bandana sırtımda canta gez gez gezzzzz. Sonra huzur aramak istedigimizde giderdik bi İtalyan kasabasına yerleşirdik. Cok paramız olmazdı ama iyi yasardık. Süt falan sagıp organik tarım yapar yaşlanmazdık:) hahaha:)) Bu da güzel oldu ya, ama sanırsam benim 15 yıl sonram ilk anlattıgım gibi olucak. Hani bahçeli verandalı bi evim olur mu bilemem amaaaa o ihtimal daha yakın :)))
Sevgilerrrrr....



2 yorum:

  1. aynı yastaymısız:)) umarımkı 15 yıl sonra tam ıstedığın gıbı olur hersey:) sevgıler Isıl:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız beni mutlu ediyor:)